Λαχειοφόρος αγορά

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Εν όψει της Χριστουγεννιάτικης γιορτής του Σχολείου μας και προκειμένου να βελτιώσουμε την οικονομική κατάσταση του Συλλόγου μας που θα μας επιτρέψει να αναλάβουμε περισσότερες δράσεις για την κάλυψη των αναγκών του Σχολείου και της Μαθητικής Κοινότητας, πήραμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε «Λαχειοφόρο Αγορά» για την οποία εξασφαλίσαμε πολλά και αξιόλογα δώρα, όπως ένα Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, ενδύματα από τον οίκο ΤΟΙ & ΜΟΙ και πολλά άλλα.
Η διάθεση των λαχνών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20.12.2017 και ώρα 10:00 έως 12:00 στο χώρο του Σχολείου από μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου, καθώς και κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής του Σχολείου την Πέμπτη 21.12.2017 και ώρα 19:00.
Το κόστος για κάθε λαχνό έχει οριστεί στο 1 € και η κλήρωση θα λάβει χώρα στο τέλος της Χριστουγεννιάτικης γιορτής του Σχολείου.
Στην προσπάθεια αυτή, είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε την άμεση και θετική ανταπόκρισή σας, κατανοώντας πως ακόμα και η ελάχιστη προσφορά από κάποιους, για εμάς και για το Σχολείο μπορεί να είναι μέγιστη.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παραμένουμε στη διάθεσή σας για όποιο θέμα σας αφορά, υπενθυμίζοντάς σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί μας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.

ΛΙΣΤΑ ΔΩΡΩΝ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s