Παρουσίαση δραστηριοτήτων και δεξιοτεχνιών των μαθητών σε εκδήλωση του συλλόγου στις 25.Απριλίου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, θέλοντας να δείξει και να αναδείξει δραστηριότητες και δεξιοτεχνίες των παιδιών μας, οι οποίες λαμβάνουν χώρα εκτός σχολείου, θα οργανώνει μια εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστούν δείγματα των δραστηριοτήτων αυτών από τους ίδιους τους μαθητές.

Η εκδήλωση θα γίνει την 25η Απριλίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Θα παρουσιαστούν θεματικές δράσεις όπως:

α) μουσική και χορευτική έκφραση

β) δραματοποίηση, απαγγελία και έκφραση σκέψεων ή ακόμη και αναφορά σε θέματα που απασχολούν τους εφήβους, δοσμένα μέσα από την δική τους συγγραφή με χιουμοριστική διάθεση

γ) παρουσίαση της εμμονικής ενασχόλησης(εθισμός) των νέων με το διαδίκτυο και τις σελίδες δικτύωσης

Οι μαθητές παρακαλούνται να λάβουν μέρος στην εκδήλωση με όποια/ες από τις παραπάνω μορφές δράσης τους εκφράζει/ουν, ατομικά ή ομαδικά και να αναδείξουν τις κλίσεις, τα ενδιαφέροντα, τις ευαισθησίες, τις επιθυμίες και τις αντιδράσεις τους σε ότι τους απασχολεί ή και τους καταπιέζει.

Έτσι, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά μας να ακουστούν, να εκπέμψουν και να μας επηρεάσουν με τη διαφορετικότητά τους, να μας εμπνεύσουν με την φρέσκια οπτική τους, χαρίζοντας μας το όραμα της νέας γενιάς.

Για τον έγκαιρο προγραμματισμό της εκδήλωσης παρακαλούμε να συμπληρωθεί η δήλωση συμμετοχής ατομικά, ομαδικά και να δοθεί στους προέδρους των τάξεων και στη συνέχεια στους εκπροσώπους του συλλόγου μέχρι την Τρίτη 31 Μαρτίου. Για τα θεατρικά και μουσικά δρώμενα θα υπάρξει σχετική καθοδήγηση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s