Αρχίζει η λειτουργία της Σχολής Γονέων στο δήμο μας

Όπως μας ενημερώνει ο δήμος, το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής πολιτικής του, σχεδίασε σε συνεργασία με την Ομάδα εθελοντών επιστημόνων ψυχικής υγείας, μια σειρά δραστηριοτήτων οι οποίες αφορούν στην στήριξη των γονιών της πόλης μας, ώστε να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο στο παιδαγωγικό τους έργο.

Μια από αυτές τις δραστηριότητες είναι η λειτουργία ‘’Σχολής Γονέων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος’’ όπου

μαζί με τον σύλλογο γονέων, δημιούργησαν τις 2 πρώτες ομάδες συνάντησης γονιών.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων – οι οποίες θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα και θα έχουν δίωρη διάρκεια – θα ξεκινήσει την Παρασκευή 13 Μαρτίου στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας με μία ομάδα η οποία θα λειτουργεί πρωί (11:00-13:00π.μ.) και μία δεύτερη ομάδα η οποία θα λειτουργεί απογευματινή ώρα (από τις 19:00μμ- 21:00μμ) στον ίδιο χώρο.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης θα λήξει στο τέλος της Σχολικής χρονιάς, ενώ θα ανανεωθεί και θα εμπλουτιστεί σε δράσεις και θεματολογία, με την έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς. Την επιστημονική εποπτεία των συναντήσεων θα έχει ο κ. Μανουράς Βαγγέλης, Ψυχολόγος.
Όσοι από τους γονείς επιθυμούν να ενημερωθούν ή να συμμετάσχουν στην δραστηριότητα αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας.

Υπεύθυνη ενημέρωσης: κ Παλιούδη Ζωή, Κοινωνική Λειτουργός (Δημαρχείο Ν. Χαλκηδόνας: Οδός Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων, 3ος όροφος) ή στο τηλέφωνο 210-2532047 (εσωτ.306) σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s