Εκδήλωση με μπουφέ- Περιοδικό του σχολείου

periodikoΣας προσκαλούμε το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουνίου 2013 στην εκδήλωση που θα ακολουθήσει αμέσως μετά τη θεατρική παράσταση μαθητών του σχολείου μας στον αύλειο χώρο του γυμνασίου.
Θα υπάρχει μπουφές, κρασί και αναψυκτικά. Για τη συμπλήρωση του μπουφέ είναι ευπρόσδεκτη η προσφορά αλμυρών ή γλυκών εδεσμάτων απ’ όποιον γονέα επιθυμεί. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε για να γιορτάσουμε μαζί με τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς τη λήξη του σχολικού έτους και να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι!
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι ετοιμάσαμε σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας αναμνηστικό έντυπο περιοδικό με τίτλο «Έργα και ημέρες του 2ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας». Στις σελίδες του φιλοξενούνται οι φωτογραφίες των τμημάτων, εργασίες και δραστηριότητες των παιδιών μας, εμπλουτισμένες με πολλές φωτογραφίες από τη σχολική τους ζωή κατά τη χρονιά που πέρασε. Το περιοδικό θα διατίθεται την ημέρα της εκδήλωσης, καθώς και κατά την επίδοση ελέγχων και απολυτηρίων. Λόγω της μεγάλης δαπάνης για την έκδοσή του, το περιοδικό θα διατίθεται στην τιμή των 3 €, που αντιστοιχεί στην τιμή του κόστους.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s